Ferestrele de termopan Low-e, 4 anotimpuri si 7 camere, cat si glafurile interioare din pvc, asigura confortul ideal pentru fiecare locuinta. Cu SGG PLANITHERM® 4 Anotimpuri te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp.
Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului, iar reflexivitatea asigura un nivel confortabil de intimitate.

Confort tot timpulanului

Primavara: Cu SGG PLANITHERM® 4S capriciile vremii nu mai conteaza. În aceasta perioada a anului, vitrajele izolante care au SGGPLANITHERM® 4S asigura un confortsporit – izolatia termica asigura temperatura ideala indiferent de schimbarile vremii.
Content Image
Vara: Datorita functiei sale de control solar, SGG PLANITHERM® 4S reflecta de doua ori mai multaenergie solara decât un vitraj dublu obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara.

O temperatura ideala – confortul si racoarea sunt asigurate chiar si în zilele caniculare.

Costuri de climatizare mai mici – limitarea cantitatii de energie solara care patrunde în casa diminueaza nevoia de utilizare a aerului conditionat.

Toamna: Cu SGG PLANITHERM® 4S tranzitia catre anotimpul rece devine insesisabila.

Reducerea costurilor – sunt suprimate costurile premature pentru încalzire.

Iarna: Vitrajul cu SGG PLANITHERM® 4S ofera o izolatie de 3 ori mai mare decât cea a unui vitraj dublu obisnuit, avantajele fiind evidente:

Caldura si confort – se diminueaza pierderile de caldura si se reduce semnificativ zona rece de disconfort din apropierea ferestrelor.

Economii semnificative – o izolare termica eficienta înseamna un consum redus de energie.